برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

دبیرخانه کلان منطقه دو آمایش آموزش عالی بخش سلامت کشورThe Secretariat of the Higher Education Area of ​​the State Health Department

فهرست اصلی
تاریخ : جمعه 8 ارديبهشت 1396
کد 58

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با ارائه گزارش عملکرد منطقه آمایشی 2، از همکاری اغلب اعضای هیات علمی دانشگاهها و دانشکده های مستقر در این منطقه سخن گفت.
دکتر اصلان آبادی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در اجلاس معاونین آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی کشور که در روز جمعه 8 اردیبهشت 1396 برگزار شد،‌ در این منطقه آمایشی 3 دانشگاه علوم پزشکی تبریز، ارومیه) و اردبیل، 4 دانشکده علوم پزشکی مستقل خوی، مراغه، سراب، خلخال، 30 دانشکده وابسته به دانشگاههای علوم پزشکی، 11 موسسه آموزش عالی سلامت، 19 مرکز آموزش بهورزی، 12 واحد مجری علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، 69 بیمارستان فعال و 31 بیمارستان در حال احداث نقش مهمی در نظام ارائه خدمات بهداشتی و درمانی و ارائه آموزش عالی سلامت کشور بر عهده دارد.
وی با بیان اینکه 1369 عضو هیات علمی در این منطقه مشغول فعالیت هستند و 16485 دانشجو در این منطقه مشغول به تحصیل هستند.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت:  4 ماموریت توسعه دانش مرتبط با حوادث ترافیکی جاده ای، توسعه دانش علوم زیست محیطی، توسعه دانش مرتبط با علوم روانپزشکی و روانشناسی متناسب با فرهنگ کشور و توسعه دانش داروسازی و صنایع مرتبط به منطقه آمایشی 2 سپرده شده و این ماموریت ها توسط تمامی دانشگاههای مستقر در منطقه در حال پیگیری است.
وی با اشاره به راه اندازی کارگروه توسعه دانش حوادث ترافیکی و جاده ای اظهار داشت: برنامه های آموزشی دوره کارشناسی ارشد برای این رشته تدوین شده و تفاهم نامه هایی جهت همکاری بین بخشی با نهادهای مرتبط منعقد گردیده است.
دکتر اصلان آبادی گفت:‌ کتاب مرجع سلامت ترافیک تدوین و رونمایی شده و تک درس عمومی ایمنی و ترافیک بررای دانشجویان در تمامی رشته ها طراحی و تاکنون این دوره در 12 دانشگاه کشور برگزار شده است.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز خاطرنشان کرد:‌ برای سایر ماموریت های منطقه نیز کارگروه ویژه تشکیل شده و برنامه های درسی در علوم مرتبط طراحی شده و برنامه عملیاتی برای اقدامات سال 96 تمامی این کارگروه ها تدوین شده است.
وی با بیان اینکه ساز و کاری طراحی شده تا تمامی اعضای هیات علمی دانشگاه در اجرای برنامه های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی فعالیت نمایند،‌گفت: خوشبختانه این برنامه نتایج خوبی را در برداشته و این امر باعث شده همکاری خوبی در سطح دانشگاه در حوزه آموزش ایجاد شود.