برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

دبیرخانه کلان منطقه دو آمایش آموزش عالی بخش سلامت کشورThe Secretariat of the Higher Education Area of ​​the State Health Department

فهرست اصلی
تاریخ : دوشنبه 23 اسفند 1400
کد 180

نشست

نشست روسا و معاونین دانشگاه های عضو کلان منطقه دو برگزار شد.

در جلسه مشترک روسای دانشگاه ها و دانشکده های کلان منطقه 2 کشوری دکتر بهمن نقی پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز بر لزوم ارتقای همکاری‌ها ین دانشگاه‌های علوم پزشکی شمالغرب کشور تاکید کرد.
دکتر بهمن نقی پور روز چهارشنبه، ۱۸ اسفندماه در جلسه شورای روسای دانشگاه و دانشکده‌های علوم پزشکی کلان منطقه دو (تبریز، ارومیه، اردبیل، سراب، مراغه، خلخال و خوی)، اظهار کرد: منطقه شمالغرب کشور از نظر تاریخی، علمی و فرهنگی جایگاه بسیار غنی در سطح ملی و حتی بین المللی دارد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، وی با بیان این‌که تلاش می‌کنیم تا جایگاه خود را در سطح جهانی ارتقا دهیم، افزود: امیدواریم با تلاش و همت دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی منطقه 2 بتوانیم در گروه دانشگاه‌های پرافتخار کشور قرار بگیریم.
وی با تاکید بر این‌که همکاری‌های بین بخشی و بین دانشگاهی، حلقه گمشده فعالیت‌های دانشگاهی است، ادامه داد: اقدامات و فعالیت‌های بسیاری با همت کادر علوم پزشکی در دانشگاه‌ها انجام می‌گیرد اما اگر همکاری‌های بین بخشی به سطح بالایی نرسد، زحمات اساتید و کارکنان نیز به نتایج مطلوبی منتهی نمی‌شود.
دکتر نقی پور گفت: می‌توانیم با همکاری یکدیگر در حوزه‌ آموزش، درمان، بهداشت و ... فعالیت کنیم و کارهای خود را با همفکری و برنامه ریزی دقیق ( برنامه محوری به جای شعارمحوری) پیش ببریم.
وی افزود: نقص عملکرد یک بخش کوچک حتی در یک دانشکده می‌تواند عملکرد کل دانشگاه‌های کلان منطقه دو را تحت تاثیر قرار دهد، لذا باید به جای توجه صرف به دانشگاه خود به کل منطقه توجه کنیم.
وی خاطرنشان کرد: اساتید و افراد توانمندی در دانشگاه‌ها داریم که هر یک افتخاری برای کشورمان هستند و بایستی این افراد در سطح ملی بدرخشند.
در ادامه دکتر محمدامین ولی‌زاده، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، گفت: در راستای فعالیت منطقه‌ای می‌توانیم همایش‌های مشترک بین دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کلان منطقه دو برگزار کنیم.
در ادامه دکتر علی محمدیان، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل نیز به ارائه پیشنهاداتی پرداخت و بر لزوم بررسی و شناخت مشکلات دانشگاه‌ها در حوزه درمان، اعزام بیمار،امکانات و تجهیزات، پزشکان متخصص و فوق تخصص‌ که در دانشگاه‌های دور از مرکز قرار ندارند، تاکید کرد.
وی هم‌چنین انجام پژوهش‌های مشترک با محوریت هر دانشگاه، استفاده از ظرفیت‌های علمی و فضاهای فیزیکی، برگزاری همایش‌های کشوری و برگزاری دوره‌های مدیریت را از جمله موارد مهم در ارتقای همکاری‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی شمالغرب کشور عنوان کرد.