آیین افتتاحیه پروژهای کشوری مشترک دانشگاه علوم پزشکی تبریز و پلیس راهور ناجا با حضوردکتر نمکی، معاون علمی، فرهنگی و امر اجتماعی سازمان مدیریت و برنامه و بودجه کشور، سردار حمیدی فرمانده پلیس راه کشور، دکتر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، و دکتر مسعودیفر نماینده قوه قضائیه و معاونت پیشگیری قوه، و دکتر نوری معاون اورژانس کشوری و مسئولین استانی و اساتید و کارکنان محترم دانشگاه روز چهارشنبه 24 مرداد ماه برگزار گردید.
دکتر صومی رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این آیین گفت: امروز شاهد افتتاح اولین مرکز تخصصی ایمنی، طب کار و سلامت ترافیک در کشور، اولین آزمایشگاه سلامت و ایمنی ترافیک، مرکز همکاریهای علمی پلیس راهور کشور و مجموعه علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی(مهپود) و رونمایی از سامانه ی کشوری اطلاعات ایمنی و مصدومیت های کشور و امضائ سند همکاری های مشترک تحقیقاتی بین دانشگاه و پلیس راه کشوری بودیم.
رییس دانشگاه تاکید نمود: این موفقیت حاصل تلاش همکاران و اساتید دانشگاهی و همکاریها و حمایتهای مسئولین وزارت، سازمان مدیریت و برنامه و بودجه و پلیس راهور است که از همه بزگواران تشکر میکنم و امیدوارم در سایه حمایتهای آنها شاهد خدمت بیشتر دانشگاه در این حوزه باشیم.
وی ادامه داد؛ هموطنان عزیزمستحضرهستند که موضوع ترافیک و حوادث جاده ای و آسیب های ناشی از آن یکی از معضلات بیماریهای مزمن جوامع را تشکیل می دهد و این مقوله مشکل عام درکل دنیاست. از سه سال پیش در یک ماموریت کشوری مبنی بر توسعه دانش ترافیک به دانشگاه علوم پزشکی تبریز محول شد و همزمان که ما مرکز تحقیقات پیشگیری از حوادث ترافیکی را داشتیم؛ محصول تلاشهای حوزه فناوری و تحقیقات و حوزه آموزش منجر به این شد که نرم افزارهای لازم در بحث دانش ترافیکی از نظر شبیه سازهای سنجش توانایی های فرد را کسب نموده و کلنیکهای سلامت و ایمنی ترافیک، مرکز همکاریهای پلیس و دانشگاه ( مهپود) را راه اندازی نماییم؛ که مجموع این طرح ها بیش از چهار میلیارد هزینه داشته است. البته کارهای نرم افزاری انجام یافته در این حوزه فراتراز موادی ایست که هموطنان عزیز امروز دیدند و در آینده شاهد ثمرات آن خواهیم بود.
دکتر لاریجانی در این آیین از تلاشهای همکاران دانشگاه علوم پزشکی تبریز تشکر نموده و تاکید کرد، اقدامات ارزنده ای که همکاران دانشگاه علوم پزشکی تبریز در طول این سالها و بعد از واگذاری این ماموریت ،در بحث توسعه دانش ترافیکی و سلامت و ایمنی و در راستای افق های هدفگذاری شده وزارت بهداشت برای کاهش تلفات ناشی از حوادث ترافیکی انجام داده اند کار بسیار با ارزشی است که نفعش فراتر از تبریز و کلان منطقه، بلکه نافع برای کل کشور خواهد بود..
در پایان این مراسم از فعالین حوزه دانش سلامت و ایمنی ترافیک از دانشگاههای سراسر کشور تقدیر شد..